Hi ha diverses formes de sol·licitar cita prèvia mèdica CAP CatSalut, aquí t’explicarem diverses. Per als processos necessites de la targeta sanitària

A Catalunya hi ha un sistema de salut on pots demanar cita prèvia al ICS (Institut Catalá de Salut) a través d’un portal anomenat CatSalut Respon.

Els residents de certes províncies com la de Girona, Lleida, Tarragona o Barcelona poden optar per aquest servei en senzills passos, només es necessita un telèfon o una tablet, computadora amb connexió a internet per demanar la cita en línia.

També, hi ha una app oficial anomenada GencatSalut que et permet obtenir cites prèvies des del teu Smartphone. Si vols saber més sobre això llavors et convidem a que segueixis llegint perquè coneguis tota la informació a l’respecte.

Cita prèvia CAP per internet

Per fer aquest procediment només necessites connexió a internet i entrar a la web principal d’Catsalut Respon.

Passos per a sol·licitar la cita prèvia mèdica a Catalunya

  1. Entra a l’adreça web principal Catsalut
  2. Després hauràs d’introduir la teva identificació CIP per poder prosseguir amb l’altra pàgina.
  3. El sistema necessitarà de les teves dades personals dels quals has d’omplir en els camps corresponents, després demanarà l’especialitat mèdica de la cita, el dia i l’hora de consulta. Només cal donar-li clic a acceptar i tindràs la cita mèdica a Catalunya.

 

És indispensable tenir la targeta de sanitat

Després d’introduir les dades tot és relativament fàcil perquè qualsevol persona pot omplir els camps i no requereix més informació o una altra operació que pugui treure temps o agregar dificultat a l’tràmit.

Demanar cita prèvia mèdica CAP per telèfon

Una altra modalitat senzilla on pots obtenir una cita mèdica sense gaire esforç és trucant al Servei Català de Salut.

Per això has de trucar a el servei d’atenció telefònica d’aquest organisme que és el número 93 403 85 85, allà l’atendran i es podrà comunicar amb els diferents centres de salut.

Catsalut també té un centre d’atenció al client

A través de trucades telefòniques, si et vols comunicar amb ells n’hi ha prou trucar al 061; et donaran qualsevol informació que requereixis, ja sigui informació dels serveis, les prestacions de salut, entre d’altres informacions que et poden participar.

Sanitat Respon també té un servei de salut via telèfon, pots trucar al 902111444 o 933268801

 

Demanar cita Prèvia Mèdica de forma presencial

Hi ha centres de salut on pots demanar una cita de forma presencial, per a moltes persones se’ls fa més fàcil visitar el centre de salut més proper i apartar la cita mèdica.

Pots demanar la cita CAP Catsalut

O directament en algunes de les oficines de Salut GenCat, qualsevol d’aquests organismes et brindarà la informació necessària per obtenir la teva cita,

Apropa’t a centre de salut més proper i demana la teva cita de forma presencial

Aquest tipus de sol·licituds es manera d’igual forma de les cites en línia, et demanaran les dades personatges, el nombre de CPI i et confirmaran si hi ha disponibilitat en els centres de salut per atendre’t segons el servei mèdic que necessitis.

App mòbil CatSalut

Si tens un Smartphone pots descarregar l’app mòbil de Catsalut que et servirà per demanar la teva cita mèdica a Catalunya de millor manera, ja que l’app està més organitzada, pots verifica la data, hora, llocs, metge tractant, entre d’altra informació de manera immediata, a més pots anul·lar la cita si vas tenir algun inconvenient.

Què passa si vull anul·lar la meva cita mèdica?

En el moment que vas tenir algun inconvenient i no pots anar a la cita el dia que la tenies prevista, no passa res, només has de informar el centre de salut que no pots acudir a la cita i per què no pots, així ells anul·laran la cita sense problema, potser puguis avançar-la o modificar-la en una data que si estiguis disponible.

Et pot interessar