La Targeta Sanitària Individual TSI CatSalut és una identificació que s’utilitza per accedir a sistema sanitari de salut de Catalunya. Si ets resident pots optar per entrar als centres sanitaris i rebre els seus beneficis.

És una targeta gratuïta

Que permet també obtenir medicaments finançats pel Servei Català de Salut.

Hi ha molts beneficis que aporta la TSI, per tant és bo que aprofitis la facilitat de treure-la i la puguis demanar. Si vols obtenir-la fàcilment a través d’Internet només has de fer uns senzills passos que et mostrarem més endavant.

Quines persones poden demanar una cita prèvia TSI Catsalut?

Els ciutadans de Catalunya que es trobin empadronats poden demanar una Targeta Individual de Salut sense cap problema. Aquells estrangers que tinguin residència i permís a l’Estat espanyol també poden demanar una TIS a través del portal web de CatSalut. Més avall indiquem ..

Sol·licitar targeta sanitària individual CatSalut

Per poder targeta sanitària individual TSI CatSalut CAP has de complir alguns requisits senzills, a part de tenir la residència de país o ser ciutadà, també has de comptar amb connexió a internet per poder accedir a l’portal.

Imprescindible

  • El DNI en vigor o passaport. si necessites renovar aquí t’indiquem: Cita Prèvia DNI Passaport
  • Certificat d’empadronament
  • Hauràs d’omplir el formulari

Certificats d’Empadronament a Catalunya

Si necessites empadronar-te en qualsevol província de Catalunya necessitar demanar cita l’ajuntament de la localitat on et trobis. Aquí t’indiquem com fer-ho per internet a algunes.

Passos per a sol·licitar la TIS CatSalut

El portal web de CatSalut és bastant llest per la qual cosa demanar la cita prèvia TIS et serà senzill i no et costarà molt de temps. Si vols demanar la cita llavors has de seguir els passos que et comentem a sota.

  1. Entrar en la pàgina web principal de CatSalut, un cop allà veuràs diverses opcions les quals tindran informació sobre l’organisme. Situa a l’apartat superior la paraula “tràmit” “dóna-li clic i després a” tràmits per temes “.
  2. Un cop allà la pàgina web t’indicarà els passos a seguir, si vas tenir problemes en trobar l’apartat pots fer clic aquí per anar directament a ell. Un cop a la pàgina veu cap “sol·licitar targeta” i pressiona a “iniciar”.
  3. Es dividirà la pàgina en diverses part amb diferents punts d’accés, aquí pots triar si vas a sol·licitar la TSI per internet o de forma presencial. Prem amb el ratolí el botó “per internet” i després a “accedir” per començar el procés. Si és la primera vegada sol·licitant la TSI també has de fer els passos corresponents.
  4. El sistema et portarà a una pàgina on hauràs d’omplir diferents camps amb les teves dades per poder obtenir la targeta sanitària individual Catsalut. Recorda llegir bé tots els requeriments de l’organisme i col·loca les dades correctes ja que per modificar després hauràs de fer un altre procés.
  5. El que queda de el procés és que omplis tots els camps requerits per a la sol·licitud de cita prèvia TSI CatSalut. Et demanaran que col·loquis el teu nom, cognoms, gènere, documents d’identitat com el DNI o el NIE, la teva adreça completa (inclou nombre de via, etc), municipi on vinyes, localitat, etc. També et demanaran dades de contacte com el telèfon i el teu correu electrònic.
  6. L’últim pas que faràs després d’omplir tots els camps serà donar-li clic a “sol·licitar” i esperar que l’organisme es contacti amb tu per poder continuar amb els procediments.

¿Es pot demanar la TSI per a una persona menor o incapacitada?

Sí, si ets el representant legal de la persona a la mateixa pàgina de dalt pots trobar a al final un apartat per posar les dades de sol·licitant. Et demanaran igualment el nom, cognom, document d’identificació, etc. Hauràs de culminar igual el procés donant-li clic a “sol·licitar

Puc fer la sol·licitud de forma presencial?

Si vols anar a el lloc i fer tota la sol·licitud de la TSI CatSalut de forma presencial ho pots fer, has de portar la documentació requerida, si vols saber quines són dóna-li clic aquí, després prem el botó “presencialment”.

¿Es pot demanar la cita prèvia TSI per telèfon?

Actualment no es pot fer la sol·licitud a través d’una trucada telefònica però pots contactar amb atenció a client a través del número 012. Si tens alguna emergència en algun lloc on et trobis també pots trucar al 112, 061 o 900 900 120 en cas de situacions de violència de qualsevol tipus.

Vas a viatjar coneixes la TSE?

Llavors no és mala idea obtenir la targeta sanitària europea (TSE) que et donarà suport mèdic a Europa, pots demanar-la a la Seguretat Social. Nosaltres et donem més informació en aquest enllaç veuràs que és fàcil.

Solicitar Tarjeta Sanitaria Europea

 

Et pot interessar ITS