¿Vols anar a les oficines de l’SEPE i has de demanar cita prèvia INEM per Internet? En CitaPreviaSoc.es, pàgina web afiliada a la Seguretat Social, et vam mostrar pas a pas com tramitar tots els subsidis i prestacions per desocupació a les oficines de l’SEPE.

El primer que haurem de fer a l’hora de sol·licitar una cita prèvia inem per Internet és haver de dirigir-nos a l’Oficina Virtual de l’SEPE, podràs accedir donant clic en el següent enllaç:

 Seu electrònica SEPE

* Click al botó de dalt per accedir directament *

Un cop estiguis dins de la pàgina oficial, veuràs que aquesta t’ofereix diferents opcions a triar, podràs veure que pots realitzar molts tràmits, per exemple demanar l’atur o el subsidi d’atur, etc. Per a això necessitaràs cita, t’assignaran un dia i hora i t’ho tramitaran des a l’oficina d’ocupació.

Estigues atent ja que t’ensenyem el pas a pas per demanar cita prèvia inem per internet de forma fàcil.

Introdueix les teves dades, i el tràmit que vols fer

Aquest pas és bàsic però no menys important, quan hagis entrat dins de la pàgina oficial de l’SEPE, hauràs d’introduir totes les teves dades personal que et demanin, a més de seleccionar el tràmit que vols fer. Entre les dades persones que et demanaran seran:

 • Codi Postal on resideixes, perquè et assignen la cita a l’oficina més propera.
 • El teu DNI o NIE.
 • Ara selecciona que tràmits vols realitzar a les oficines de l’INEM (Sepe), hauràs d’escollir entre el següent:
 • Informar-te sobre totes les prestacions
 • Sol·licitar qualsevol subsidi, Pla Prepara o Prestacions.
 • Portar documentació a les oficines de l’SEPE – Inem
 • Incapacitat Temporal o Maternitat / Paternitat
 • Donar-te de baixa en qualsevol prestació.
 • Canviar les dades personals, com a domicili o dades bancàries per poder cobrar les prestacions.
 • Altres gestions.

Solicitar cita previa por Internet

Hauràs d’acceptar la sol·licitud de Cita a les Oficines

Quan hagis introduït totes les dades, hauràs de donar clic a “D’acord”, una vegada donat, ens apareixeran el mateix que la imatge de més avall, per a això només hauràs d’omplir totes les dades que et demanen.

Cita previa SEPE por Internet

Tingues en compte que si volem tramitar la prestació per desocupació, prèviament hauràs d’estar donat d’alta com a demandant d’ocupació, és una altra cita a part per anar a l’Oficina d’Ocupació. El millor és que per apuntar-te a l’atur no hauràs de sol·licitar cita prèvia per Internet, ja que podràs anar sense data assignada.

Un cop donat d’alta com a demandant d’ocupació, llavors serà el moment de sol·licitar cita prèvia per demanar la prestació per desocupació o qualsevol altre subsidi o ajut familiar.

Introduïdes totes les dades que ens demanen, ens apareixerà a la pantalla el mateix que us vam mostrar en la imatge de sota, només hauràs d’apuntar-el dia i l’hora que us han assignat, i donar clic en “Confirmar

Cita previa paro

Com anul·lar una cita prèvia inem

Et recomanem llegir el nostre article on us ensenyem pas a pas sobre com anul·lar cita prèvia inem (SEPE) en dos senzills passos.


2 Replies to “Cita Prèvia Inem per Internet”

 1. Solicito hora prèvia per renovar la prestació de subsidi de majors de 55 a. Que finalitza el 25/02/2021. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *