Hi ha diverses formes de sol·licitar la Cita prèvia mèdica a Madrid, aquí t’explicarem.

Per poder contactar necessites la targeta sanitària.

A Madrid hi ha un sistema de salut on pots reservar cita prèvia mèdica a través d’un portal anomenat Servei Madrileny de Salut.

Els residents de la comunitat de Madrid poden optar per aquest servei en senzills passos, només es necessita un telèfon o un ordinador amb connexió a internet per demanar la cita prèvia en línia.

 

Cita prèvia per internet

Per fer aquest procediment només necessites un ordinador o mòbil amb connexió a internet i entrar a la web principal d’SaludMadrid: https://www.comunidad.madrid/servicios/salud/cita-sanitaria després faràs una sèrie de passos per poder sol·licitar la cita prèvia.

 

Passos per sol·licitar cita prèvia mèdica a Madrid

  1. Entra a l’adreça web principal d’el servei madrileny de salut (a baix t’hem posat l’enllaç)
  2. Després hauràs d’introduir la teva identificació CIP per poder prosseguir amb l’altra pàgina.
  3. El sistema necessitarà de les teves dades personals dels quals has d’omplir en els camps corresponents, després demanarà l’especialitat mèdica de la cita, el dia i l’hora de consulta. Només cal donar-li clic a acceptar i tindràs la cita prèvia mèdica a Madrid.

És indispensable tenir la targeta de sanitat, després d’introduir les dades tot és relativament fàcil perquè qualsevol persona pot omplir els camps i no requereix més informació o una altra operació que pugui treure temps o agregar dificultat a l’tràmit.

 

Demanar cita prèvia mèdica a Madrid a través del telèfon

Una altra modalitat senzilla on pots obtenir una cita mèdica sense gaire esforç és trucant al Servei Madrileny de Salut. Per això has de trucar a el servei d’atenció telefònica que és el número 012, allà l’atendran i es podrà comunicar amb els diferents centres de salut.

Demanar cita mèdica de forma presencial

Hi ha centres de salut on pots demanar Cita prèvia mèdica a Madrid de forma presencial, per a moltes persones se’ls fa més fàcil visitar el centre de salut més proper i apartar la cita mèdica. Pots demanar la cita al Servei Madrileny de Salut o directament en algunes de les oficines de qualsevol d’aquests organismes et brindarà la informació necessària per obtenir la teva cita, Apropa’t a centre de salut més proper i demana la teva cita de forma presencial.

Aquest tipus de sol·licituds es gestiona de la mateixa manera de les cites en línia

Et demanaran les dades personatges, el nombre de CPI i et confirmaran si hi ha disponibilitat en els centres de salut per atendre’t segons el servei mèdic que necessitis.

App mòbil Cita Sanitària Madrid

Si tens un Smartphone pots descarregar l’app mòbil de Cita Sanitària Madrid que et servirà per demanar la teva cita mèdica a la Comunitat de Madrid de millor manera, ja que l’app està més organitzada, pots verificar la data, hora, llocs, metge, entre una altra informació de manera immediata, a més pots anul·lar la cita si vas tenir algun inconvenient.

 

 

Pots descarregar l’App en el següent enllaç per demanar cita prèvia mèdica a Madrid:

Què passa si vull anul·lar la meva cita mèdica?

En el moment que vas tenir algun inconvenient i no pots anar a la cita amb el metge a Madrid el dia que la tenies previst, no passa res, només has de informar el centre de salut que no pots acudir a la cita i per què no pots, així ells anul·laran la cita sense problema, potser puguis avançar-la o modificar-la en una data que si estiguis disponible.

 

Cita Prèvia Mèdica Catalunya