Cada any, milers d’estudiants de tot el món es dirigeixen a Espanya per assistir a una de les 74 universitats ubicades al país. Vénen a país per moltes raons, entenent que estudiar al país és una experiència veritablement aclaridora que el deixa ple de noves actituds i conceptes sobre la vida. Espanya és rica en història i cultura, i ofereix el paquet total per a qualsevol persona que vingui a la zona des de terres internacionals. Aquí examinarem algunes de les moltes raons per les quals les persones trien Espanya com el seu destí educatiu. Potser comparteixes alguns d’aquests desitjos comuns.

Un gran sistema educatiu

Espanya té una gran oportunitat per aprendre sense importar quina sigui la seva especialitat i sense importar quina universitat hagi seleccionat per als seus estudis. El sistema educatiu està ben organitzat i s’executa correctament, dissenyat per proporcionar als estudiants de tots els nivells les millors oportunitats d’aprenentatge. Espanya és el tercer país més popular per a estudis internacionals amb al voltant de l’36% d’aquestes persones dels EE. UU. Quan estudies a Espanya, pots estar segur que rebràs la millor educació possible per al teu temps.

Experimenta el país

Quan penses en Espanya, probablement pensis a Madrid i Barcelona. Si bé aquestes dues ciutats són boniques i certament atractives atraccions turístiques, Espanya té molt més que oferir als el visitant que aquestes dues ciutats. La bella campiña d’Espanya és meravellosa i segurament gaudirà de poder veure quilòmetres i quilòmetres de frondosos arbres i zones verdes. Viatja a una altra zona de país i et trobaràs enmig de la costa més bella que mai hagis vist. Espanya ho té tot, i com a estudiant, tindràs temps de sobres per viatjar, explorar i veure totes aquestes coses increïbles.

Tingui diversió

No importa on es trobi a Espanya, sempre hi ha molt per veure i fer. I, amb París i Londres a prop, una gran excursió d’un dia sempre és una cosa que es pot planificar fàcilment. Galeries d’art, museus, clubs, bars i pubs, parcs i naturalesa, el que sigui, pot trobar-disponible per entretenir el seu temps a Espanya. Quan no està ocupat a classe o completant la tasca, pot sortir i gaudir tant de l’aventura que Espanya té per oferir. És llavors quan el seu temps a Espanya pot considerar-se un temps ben empleat.

Aprendre un nou llenguatge

Potser no és la raó per la que ve a Espanya, però, no hi ha dubte que aprendrà molt espanyol mentre estudia, i és una llengua bonic! L’espanyol és el segon idioma més parlat al món, just darrere de l’anglès. Imagina el divertit que serà aprendre un nou idioma … i no hi ha millor manera d’aprendre aquest idioma que mentre estàs entre els que el parlen amb freqüència. A mesura que assisteixis a la universitat a Espanya, estaràs a prop dels que parlen l’idioma, així que abans que ho sàpigues, també ho parlaràs de forma natural.

Costos de vida assequibles

Els costos de vida a Espanya són molt assequibles en comparació amb altres països d’Europa. Això sempre és important, especialment per a un estudiant universitari que ja té pocs diners en efectiu. No importa on visqui a Espanya, pot convertir-lo en una empresa assequible, però quan va amb compte en les seves seleccions, pot garantir-ho encara més.

clima meravellós

Espanya té quatre estacions, i cadascuna d’aquestes estacions ofereix un clima agradable. La temperatura mitjana a l’hivern és de 59 graus, la temperatura més còmoda i agradable. A l’estiu la temperatura mitjana és de 70 graus, també agradable. El clima en el qual el tractaran mentre estigui a Espanya serà lleugerament diferent depenent de la seva ubicació al país.

Taxes de matrícula assequibles

A més dels costos de vida assequibles, assistir a l’escola a Espanya li permet arribar a una taxa de matrícula assequible en qualsevol dels meravellosos instituts d’educació superior de país. La matrícula en alguns col·legis costa tan poc com 5.500 euros per semestre, mentre que altres costen més de 12.000 euros per semestre, encara molt menys que les escoles i universitats en altres països europeus, així com en els EE. UU.

Ambient relaxat

Per descomptat, Madrid i Barcelona són llocs turístics pròspers, ocupats i populars, però tot i així aquestes ciutats, així com la majoria de les altres a Espanya, gaudeixen d’un ambient còmode i relaxat. El país és tranquil i amigable, i és probable que facis nous amics amb la majoria de les persones que coneguis.
Aquestes són certament bones raons per les quals hauries estudiar a Espanya, però tingues en compte que aquests són només el començament de les moltes coses genials que t’encantaran d’estudiar al país.